NC - Rethinking Agriculture : A Paradigm Shift dan Syarahan Edward de Bono pada hari terakhir ICOT ke-14 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
KUALA LUMPUR, 26 Jun – Proses anjakan paradigma dalam sektor pertanian penting untuk menjamin pembangunan negara yang holistik, peningkatan kualiti hidup dan pembentukan kekayaan secara mampan.