3,627 Pelajar Baharu UPM Lafaz Ikrar - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 30 Jun – Seramai 3,627 pelajar baharu semester pertama Sesi 2009/2010 Universiti Putra Malaysia (UPM) yang diketuai oleh Zulkhaili Zainal Abidin telah melafazkan Ikrar Pelajar Baharu di Pusat Kebudayaan dan Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah baru-baru ini.