UPM Agih Wang Zakat Kepada Pelajar - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 6 Julai - Bahagian Hal Ehwal Pelajar, Universiti Putra Malaysia telah mengagihkan Geran Bantuan Zakat sebanyak RM51,000 kepada 17 kolej di UPM dalam Majlis Bersama Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar dan Alumni) sempena Minggu Perkasa Putra (Minggu Suai Kenal Pelajar Baharu) Semester Pertama Sesi 2009/ 2010 baru-baru ini.