Kolej 17 Juara Perbarisan Pesta Integriti - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 4 JULAI – Pelajar baharu Kolej 17 menjuarai acara Perbarisan dalam Pesta Integriti yang diadakan sempena Minggu Perkasa Putra Universiti Putra Malaysia (UPM) sesi 2009/2010 di Bukit Ekspo UPM baru- baru ini.