CaRE – UPM Tawar Khidmat Sokongan Kepada Pesakit Kanser - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 8 Julai – Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Senator Dato’ Seri Shahrizat Abd. Jalil hari ini merasmikan Pusat Sumber dan Pendidikan Kanser (CaRE) atau Cancer Resources & Education Cancer (CaRE) Universiti Putra Malaysia (UPM) yang terletak di Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan (FPSK) UPM.