Kolej 17 Juara Malam Tunas Budaya - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 12 Julai - Kumpulan Arustika Putrasakti dari Kolej 17 muncul Juara Keseluruhan pada Malam Tunas Budaya (MTB) yang berlangsung di Dewan Besar Pusat Kebudayaan Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah (PKKSSAAS), Universiti Putra Malaysia (UPM).