UPM Jalan Projek Rundingan Penyelidikan Hutan Paya Laut Matang - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
TAIPING, 12 Julai – Sekumpulan penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menjalankan projek rundingan penyelidikan Hutan Paya Laut Matang (HPLM) untuk membantu pihak berkepentingan kawasan tersebut baru-baru ini.