MPP UPM Ke Hadapan Dengan Program Mahasiswa Satu Malaysia - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 19 Julai 2009 – Mahasiswa Satu Malaysia yang dilancarkan di Universiti Putra Malaysia (UPM) akan menjadi wadah bagi pelajar universiti mendalami dan mengupas isu masyarakat untuk diketengahkan kepada kerajaan.