UPM Kongsi Kepakaran Pertanian Dengan Penduduk Temerloh - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
TEMERLOH, 18 Julai - Pusat Pengembangan, Keusahawanan dan Pemajuan Profesional (APEEC) Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menganjurkan ’Hari Terbuka Bersama Pakar Pertanian UPM’ di Temerloh, Pahang selama dua hari baru-baru ini. Program tersebut merupakan aktiviti pengembangan sektor pertanian untuk memantapkan hubungan universiti, agensi dan masyarakat.