IPSAS-Soka Gakkai Pupuk Anti Keganasan Melalui Pameran - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 20 Julai – Institut Pengajian Sains Sosial (IPSAS) Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Soka Gakkai Malaysia (GSM) telah menganjurkan pameran ‘From A Culture of Violence to A Culture of Peace: Transforming the Human Spirit’ di Perpustakaan Sultan Abdul Samad(PSAS), UPM.