UPM Anjur Seminar Kebolehdapatan Kerja Graduan: Isu, Keprihatinan Dan Arah Tuju - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
PUTRAJAYA, 21 Julai – Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menganjurkan Seminar Kebolehdapatan Kerja Graduan: Isu, Keprihatinan dan Arah Tuju bagi menilai kebolehpasaran daya saing graduan dalam pasaran tenaga kerja baru-baru ini.