Roundtable International Discussion (IRD) - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 27 Julai – Institut Pertanian Bogor (IPB), Indonesia telah mengadakan Roundtable International Discussion (IRD) di Universiti Putra Malaysia (UPM) dan universiti terpilih di Malaysia bagi berkongsi ilmu bersama mahasiswa di Malaysia dalam bidang pertanian, alam sekitar dan sains sosial.