Kenderaan Ciptaan UPM Naib Juara EIMA Race - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
Pasir Salak, 25 Julai – Pasukan UPM terdiri daripada staf dan pelajar Jabatan Kejuruteraan Mekanikal dan Pembuatan, Fakulti Kejuruteraan muncul Naib Juara UTM-Educational Innovation of Motorsport & Automotive Race '09 (EIMA RACE '09) di sini baru-baru ini.