USM Dengan Kerjasama UPM Anjur National Clinical Immunology Symposium(NACLIS) - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 30 Julai – Institut Perubatan dan Pergigian Termaju (IPPT), Universiti Sains Malaysia (USM) dengan kerjasama Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan, Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menganjurkan National Clinical Immunology Symposium (NACLIS) bagi meningkatkan kefahaman pengamal perubatan, saintis klinikal dan pekerja makmal terhadap penyakit ‘Primary Immunodeficiency’ (PI) yang dihidapi lebih 100 pesakit di Malaysia.