Gandingan Mantap UPM Holdings Dan Dato’ Wah Idris Dalam ’Leadership Through Music - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 27 Julai – UPM Holdings akan bekerjasama dengan komposer dan pemuzik tersohor tanah air, Dato’ Wah Idris dalam Bengkel ‘Leadership Through Music’ bagi meningkatkan daya kepimpinan dalam diri individu melalui penghayatan muzik.