Majlis Konvokesyen UPM Ke-33 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG - Universiti Putra Malaysia (UPM) melangsungkan Majlis Konvokesyen UPM Ke-33 Tahun 2009 bermula 8 Ogos hingga 11 Ogos 2009 bertempat di Dewan Besar, Pusat Kebudayaan dan Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah (PKKSSAAS) di sini.