UPM - BiotechCorp Bangunkan Teknologi Baru Supercritical Fluid - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
KUALA LUMPUR, 6 Ogos - Universiti Putra Malaysia (UPM) menjalin kerjasama dengan Biotechnology Corporation (BiotechCorp) untuk menerajui industri bioteknologi baru melalui teknologi Supercritical Fluid sebagai platform untuk mengangkat industri produk semula jadi Malaysia.