FSTM Anjur Food Fair - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 6 Ogos – Fakulti Sains Teknologi Makanan (FSTM) dan Majlis Perwakilan Pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menganjurkan Food Fair 2009 untuk meningkatkan kemahiran pelajar dalam industri makanan bagi memenuhi kehendak industri tersebut.