Malaysia Menang Bidaan Atasi 23 Negara Lain - Berita Harian, Syuhada Cgoo Abdullah (2008)
Malaysia memenangi 34 bidaan berjumlah RM7 juta di bawah Skim Inisiatif Perdana Menteri Untuk Pendidikan Kingdom 2 (PMI2), tahun ini mengatasi jumlah diraih 23 negara lain dari lain dari seluruh negara.