Laporan Kemajuan PSPTN Untuk Tahun Pertama - Utusan Malaysia, (2008)
Kementerian Pengajian TInggi (KPT) melalui Menterinya, Datuk Seri Mohamad Khalid Nordin telah membentangkan Laporan kemajuan pelaksanaan Pelan Strategik Pengajian Tinggi Negara (PSPTN) bagi tempoh Ogos 2007 sehingga Jan 2008 dalam satu sidang media di Putrajaya baru-baru ini.