Kejayaan Pelajar Malaysia di Universiti Kent - Utusan Malysia, (2008)
Pelajar Malaysia mencipta kejayaan yang membanggakan di Universiti Kent yang juga dikenali sebagai universiti antarabangsa United Kingdom.