Alumni Kecewa UM Tidak Sertai APEX - Utusan Malaysia (2008)
Persatuan Alumni Universiti Malaya (PAUM) kecewa apabila universiti itu tidak dipilih bagi menyertai Program Pemacuan untuk Kecemerlangan (APEX), sebaliknya Universiti Sains Malaysia (USM) yang mendapat status tersebut.