Kakitangan Kolej Komuniti Ikuti Kursus Di Selat Melaka - Berita Harian, Tamizan Abd Karim (2008)
Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia dengan kerjasama Unit Joran Berita Harian, akhir bulan lalu mengadakan satu kursus memancing di laut untuk kakitangan Kolej Komuniti Sabak Bernam, Tanjung Karang, Selangor.