Cadangan Sedia Perkhidmatan LRT di Bandar Baru Bangi - Berita Harian, (2008)
CADANGAN kcrajaan menambah pembinaan landasan transit aliran ringan LRT dari Kota Damansara USJ Puchong sehingga ke Putra Heights serta monorel di Putrajaya memang wajar disokong.