Denda Lewat Selepas Tempoh Daftar - Berita Harian, Abdullah Arshad (2008)
UNIVERSITI Putra Malaysia (UPM) ingin merujuk surat Mahasiswa (UPM) yang disiarkan di ruangan ini pada 25 Ogos lalu Ucapan terima kasih di atas maklumat mengenai aduan pengirim.