IPTA Sedia Bas Sewa Khas Untuk Pelajar - Berita Harian, Nurul Farina Nazlan (2008)
Sekurang-kurangnya tujuh institusi pengajian tinggi awam IPTA sudah merancang menyediakan perkhidmatan bas sewa khas bagi membawa pelajar balik kampung pada musim Aidilfitri ini berikutan keengganan pengusaha bas ekspres menyediakan bas tambahan