Generasi Muda Diingat Perteguhkan Perpaduan - Berita Harian, Rashiqah Ilmi Abd Rahman (2008)
Mesej dan pesan patriotik yang mengisi jiwa masyarakat dengan erti serta semangat kemerdekaan menguasai pentas Malam Apresiasi Puisi dan Seni Budaya Gemilang Kemerdekaan ke-51 di Menara Majlis Perbandaran Ampang Jaya (MPAJ), Pandan Indah, Ampang baru-baru ini.