Enzim Mampu Dikomersialkan - Harian Metro, Hayati Ibrahim (2008)
Uji kaji pengkristalan protein yang dijalankan angkasawan negara Datuk Dr.Sheikh Muszaphar Shukor di Stesen Angkasa Antarabangsa (ISS) Oktober tahun lalu membuktikan enzim terhasil dapat dikomersialkan secara meluas terutama dalam industri oleochemical, farmaseutikal bahan pencuci dan makanan tambahan.