Remaja Bergantung Kepada Telefon Bimbit Kerana Fungsinya Pelbagai - Berita Harian, (2008)
Majoriti remaja yang ditemui mengakui mereka bergantung kepada telefon bimbit kerana kegunaannya yang pelbagai dan amat diperlukan dalam kegiatan seharian.