Telefon Bimbit - Berita Harian, (2008)
Sama ada anda sedar atau tidak, penggunaan telefon bimbit sebenarnya membawa kesan dari segi psikologi dan komunikasi terutamanya di kalangan remaja, jika tiada usaha dilakukan untuk mengatasinya, dibimbangi menimbulkan suasana lebih buruk khususnya kepada generasi masa depan.