Rukun Negara Berkesan Perkukuh Perpaduan Kaum - Berita Harian, Dr. Sarjit Singh Gill (2008)
Saranan Presiden Mic, Datuk Seri Samy Vellu supaya kerajaan mewujudkan sebuah Majlis Hubungan Antara Kaum amat penting diberikan perhatian semua pihak. Malah cadangan itu tepat pada masanya memandangkan senario dan iklim politik semasa tidak menentu.