Sultan Selangor Beri Sumbangan Kepada Anak Yatim - Berita Harian, (2008)
Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah, berkenan menghadiri majlis berbuka puasa dan solat tarawih bersama warga Universiti Putra Malaysia (UPM) dan menyampaikan sumbangan hari raya kepada anak yatim