Program Starting, Finishing School - Berita Harian, (2008)
Universiti Putra Malaysia (UPM) muncul sebagai institut pengajian tinggi (IPT) pertama di negara ini mengadakan program Starting School dan Finishing School bagi menghasilkan graduan serba boleh di samping memenuhi kehendak majikan dan bersedia menghadapi alam pekerjaan sebenar.