Robogamez Dedah Pelajar kepada Teknologi Ciptaan Antarabangsa - Berita Harian, (2008)
PELAJAR digalak menceburi bidang reka cipta dan inovasi yang masih belum diterokai bagi membolehkan negara menyumbang kepada pembentukan peradaban sains dan teknologi dunia di masa depan