Penuntut UPM Kongsi Budaya Antarabangsa - Berita Harian, (2008)
Seramai 150 pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) berkongsi kebudayaan masing-masing ketika menyertai Majlis Persembahan Kebudayaan Pelajar Antarabangsa 2008 di universiti itu, baru-baru ini.