UPM juara pertandingan debat bahasa Mandarin antara IPT - Berita Harian, (2008)
Universiti Putra Malaysia (UPM) menjadi johan dua tahun berturut-turut apabila memenangani Debat Mandarin Antara Institusi Pengajian Tinggi (IPT) di Universiti Malaya, baru-baru ini