Warga Universiti Penggerak Kecemerlangan - Berita Harian, (2008)
WARGA universiti perlu berperanan sebagai penggerak utama memaju dan mentransformasikan universiti secara menyeluruh untuk muncul sebagai institusi pendidikan tinggi tersohor hingga ke peringkat global.