UPM, Polis Kukuhkan Kerjasama Atasi Kes Jenayah Kampus - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 31 Mei – Bahagian Keselamatan Universiti (BKU), Universiti Putra Malaysia memperkukuhkan kerjasama dengan Polis Diraja Malaysia (PDRM) untuk menurunkan kadar jenayah di dalam kampus dengan menjalankan program Kepolisian Kampus.