Program MyCareer MyFuture atasi pengangguran - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 30 Mei – Program MyCareer MyFuture berusaha meningkatkan kebolehpasaran pelajar dalam mengatasi isu pengangguran pada masa kini.