2,010 Pelajar Baharu Siswazah Lafaz Ikrar Semester Pertama 2009/2010. - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 20 Ogos – Seramai 2,010 pelajar baharu pasca siswazah semester pertama 2009/2010 Universiti Putra Malaysia (UPM) Sekolah Pengajian Siswazah (SPS) telah melafazkan ikrar sebagai simbolik untuk mereka memulakan pengajian di kampus ini.