Pengarah Urusan Mydin Kongsi Rahsia. - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 17 Ogos - Memupuk sikap keusahawanan pada diri anak-anak sejak kecil supaya mereka beroleh kemahiran pelbagai skil keusahawanan menjadi tunjang kepada Dato’ Ameer Ali Mydin menjadi peneraju kepada sebuah syarikat pasaraya besar terkemuka negara iaitu Mydin.