MTM Kolej Kedua UPM anjur Program Pemantapan Organisasi - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
PANGKOR, 2 Ogos – Majlis Tertinggi Mahasiswa (MTM) Kolej Kedua, Univesiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Program Pemantapan Organisasi : Ke Arah Kepemimpinan Sinergi 2011/2012 di Kampung Teluk Kecil, Pulau Pangkor 16 hingga 19 Julai 2011 yang lalu.