Kontemporari makanan melayu - Kosmo, (2011)
CUBAAN berani sekumpulan pelajar Program Pengurusan Khidmat Makanan, Fakulti Sains dan Teknologi Makanan (FSTM), Universiti Putra Malaysia (UPM) bersama pensyarah mereka , Dr. Shahrim Karim dalam memberi sentuhan kontemporari terhadap makanan tradisi Melayu wajar mendapat pujian.