UPM pupuk keperihatinan pelajar jaga alam sekitar - Berita Harian, Shah Che Ahmad (2011)
USAHA mengekal dan meningkatkan kedudukan Universiti Putra Malaysia (UPM) sebagai Institusi Pengajian Tinggi (IPT) keenam dunia sebagai penerima anugerah 'UI Greenmatric' diteruskan apabila pelajar Fakulti Alam Sekitar (FPAS) UPM menganjurkan program Gaya Hidup Lestari Putra (Gahstari Putra) baru-baru ini.