Great Serdang Debate platform tingkat bahasa Inggeris – Saifuddin - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 1 Jun – Pertandingan ‘Great Serdang Debate Championship 2011′ merupakan platform terbaik dalam meningkatkan kemahiran berdebat dan mengeluarkan pendapat dalam bahasa Inggeris dalam kalangan pelajar institusi pengajian tinggi.