Rumpai ganti garam : penyelidik UPM hasil KardioMate atasi masalah kesihatan - Berita Harian, Osman Lisut (2011)
SERDANG : Selepas penyelidikan selam sembilan tahun dengan geran berjumlah RM500,000, sekumpulan penyelidik Universiti Putra Malaysia(UPM) berjaya menghasilkan prodeuk alternatif kepada garam