Wujudkan bank gen kaji pokok hutan tropika - Utusan Malaysia, (2011)
PUTRAJAYA 30 Mac - Landskap Malaysia sedang berbincang dengan Universiti Putra Malaysia (UPM) untuk mewujudkan bank gen dan pusat penyelidikan untuk poko-poko hutan tropika.