UPM Bolot 10 Emas ITEX 2011 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
KUALA LUMPUR – Seramai 23 penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya membolot 10 pingat emas selain 1 Anugerah Khas, 10 pingat perak dan 2 pingat gangsa di pameran Invention, Innovation and Technology Exhibition (ITEX) 2011 pada 20 – 22 Mei 2011 di Kuala Lumpur Convention Centre (KLCC).