Revolusi Baru Bumi Hijau-Amanat Pak Lah - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 9 Ogos – Tugas negara dalam bidang pertanian masih belum selesai dan usaha perlu dilipat gandakan untuk menjadikan bidang pertanian sesuatu yang menarik, moden dan menguntungkan selain mencipta sumber kekayaan baru demi merealisasikan revolusi baru bumi hijau yang dapat membawa rahmat kepada sejagat.