Profesor Emeritus UPM Galak Graduan Terus Terokai Ilmu. - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 9 Ogos – Dua penerima anugerah Profesor Emeritus dari Universiti Putra Malaysia (UPM) menggalakkan para graduan UPM tidak putus asa untuk terus menerokai ilmu dalam pelbagai bidang secara bersungguh-sungguh.